dimecres, 7 de novembre del 2012

Masterclass a la Heavy Rock School

L'escola de música moderna, Heavy Rock School, es va formar l'any 2009 com un departament exclusiu dels Estudis Musicals Atlàntida, després de veure la visió i il·lusió del guitarrista Mike Zágora de crear unes assignatures que la majoria d'escoles de música no oferien. La singularitat de la Heavy Rock School és que ofereix al seu alumnat la possibilitat d'estudiar Heavy Metal, Death Metal, Progressive Metal, rock, blues, funk... rebent classes de cant, guitarra elèctrica, baix, bateria, harmonia i combinats musicals.


Dins del professorat hi trobem noms com el del mateix Mike Zágora (qui ha estudiat a la Berklee College of Music amb gent com John Petrucci o Dave Fiuzinki) o Aaron López (titulat per la London College of Music) a la guitarra elèctrica, Daniel Pérez (actual vocalista de Ravenblood i membre de moltes altres bandes) o Raúl Roca (titulat per l'Escola de Música de Badalona i membre de Dúplex) al cant, Miki Santamaria (qui ha estat alumne de Gary Willis i ha actuat amb gent com Gnaposs o Discípulos de Otilia) o César Garrido (qui ha tocat en diferents bandes i ha compartit escenari amb gent com Ian Anderson) al baix i Loris Pacaccio (qui va estudiar amb Enrico Ferraresi i ha tocat amb gent com Lacuna Coil o Timo Tolkki, entre d'altres) a la bateria. Aquests només són alguns dels professors que podeu trobar impartint classes a la Heavy Rock School.

A banda de totes les classes que puguin oferir a uns preus més que raonables pels temps que corren (si voleu més informació us convidem a entrar a la pàgina web de l'escola), periòdicament es realitzen diverses masterclass gratuïtes on, tothom qui vulgui i sota reserva prèvia, hi pot assistir. Actualment, en tenen dues de preparades que us anunciem a continuació.


La primera que destaquem és una masterclass que, de moment, hi ha programada pel proper dijous 22 de novembre; es realitzarà a una de les aules de la Heavy Rock School, serà impartida per César Garrido i en ella s'ensenyaran diferents tècniques de baix elèctric:

- Tècnica de la mà esquerra: exercicis per la correcta posició de la mà i per obrir-la;
- La importància del baix amb la bateria: el groove, treballar amb metrònom i la importància de caminar amb la bateria;
- Construir línies de baix fent servir diferents tècniques;
- La importànica de saber escoltar per no crear línies sobrecarregades;
- El silenci també és música...

Aquesta masterclass està preparada per que hi participin fins a 30 persones i, de moment, hi ha 6 places ocupades; si voleu assistir-hi, passeu-vos per aquest enllaç, envieu un correu i reserveu la vostra plaça!


Per altra banda, el divendres 23 de novembre hi ha una nova masterclass de guitarra elèctrica; es realitzarà a la tercera planta de la mateixa Heavy Rock School, és totalment gratuïta i serà impartida per David García. En aquesta masterclass es mostrarà una cosa que no s'acostuma a explicar en un clínic d'aquestes característiques:

- El so de la guitarra: com aconseguir un so propi, amb personalitat;
- Com regular el so dels amplificadors;
- Com jugar amb els efectes de la guitarra;
- Conèixer tots els secrets tecnològics i la funció acústica de la guitarra.

En aquesta masterclass hi podran assistir fins a 50 persones; actualment només queden 10 places lliures així que, si ho voleu assistir, envieu ràpidament un correu electrònic des d'aquest enllaç per confirmar la vostra assistència.

Des d'aquí podreu estar informats de totes les novetats que vagin sortint de la Heavy Rock School; i és que, a banda d'escoltar música, també va bé aprendre'n per comprendre-la molt millor!

1 comentari:

rasphín ha dit...

Moltes gracies per l escrit !!! no trigarem a fer mes masterclass, aquest circuit nomes a fet que començar i estem preparan les de bateria, cant, teclat i els demes profesors de guitarra que falten...totes gratuites i no sempre a l escola, tambe a locals de metall com al hell awaits o al rock n roll bar la perla i aixi poder fer una copeta...que mes es pot demanar?!

Rock n Roll !!!

MIKE ZAGORA