dissabte, 24 de novembre del 2012

El Clàssic de la Setmana #156

El clàssic d'aquesta setmana ens arriba de la mà d'uns britànics que van ajudar a definir el heavy metal tal i com el coneixem avui en dia: Judas Priest. Formats l’any 1969 a Birmingham, van explotar l’any 1980 amb l’edició de l’aclamat British Steel.

Però no van parar allà i un any després van seguir augmentant la seva discografia editant el disc Point of Entry, un disc gravat a l'illa d'Eivissa i del qual se'n van extreure un total de tres singles, dels qual us proposem un d'ells.

Però abans us volem anunciar un concert del qual us volem regalar una entrada; no, no és dels Judas! Però per aconseguir l’entrada haureu de contestar a una pregunta relacionada amb els britànics! I, si la voleu, aneu ràpids que només en tenim una!


El guitarrista Aaron López, professor d'harmonia moderna i guitarra elèctrica de la Heavy Rock School, escola de música moderna de Barcelona, estarà presentant el seu debut discogràfic, Metamorphosis, a l’Espai Jove La Fontana, al barri de Gràcia de Barcelona, el proper 22 de desembre. El preu de l’entrada és de 5€ però, si voleu anar-hi per la patilla, ens heu d'enviar un mail a kalimetal666@gmail.com contestant aquesta pregunta: quin famós guitarrista va ser mànager de Judas Priest durant la dècada dels ’70?

Mentre penseu o busqueu la resposta, us deixem amb un tema de Judas Priest que porta per títol Heading Out to the Highway.