dissabte, 24 de novembre del 2012

El Moment "Friki" de la Setmana #153

Avui us volem presentar un descobriment que, més que dedicar-se a fer versions de temes de qualsevol estil i transforma-los al heavy metal, es dedica a fusionar dos o més cançons, sent com a mínim una d'elles un clàssic de heavy metal o hard rock i l'altre un clàssic pop de la dècada dels '80!

Ells són Rock Sugar i la idea de combinar temes per crear-ne d'altres, sempre segons la seva pàgina web, va sorgir quan la banda es va quedar encallada en una illa deserta l’any 1989 amb un reproductor de cd, unes piles i el disc d'una nena de 13 anys. Amb temps per avorrir-se van començar a experimentar, arribant on han arribat.

L'any 2010 la banda va debutar amb el disc Reimaginator, on inclouen un total de 13 temes; si entreu a la seva pàgina web, podeu deixar recomanacions de temes perquè els combinin, a veure si poden editar un altre disc! El tema que hem triat no té vídeo, però és secundari després de que algú s'hagi atrevit a fusionar dos grans de la música: els AC/DC i la Madonna amb el tema Shook Me Like a Prayer!