diumenge, 22 de novembre del 2009

El Moment "Friki" de la Setmana # 60

Els valencians Ochorizo van néixer un 8 de febrer de 2002, però fins passat un any no van aconseguir la tancar la formació. Així, el 20 de febrer de 2003 fan el seu primer assaig i un mes mes tard, ja fan el seu primer concert.

El ochorizismo va a llegar... la seva primera demo autoeditada a l'octubre de 2003 els ajuda a obrir-se camí en el món de la música i, fins el 2006, segueixen fent concerts i fins i tot reben mencions i premis en diferents concursos com el Emergenza de València, el Molina Rock, Pasión Rock o al Circuit de Música Jove.

El 2006, el segell independent Expo Rock Music edita el seu primer disc, La Invasión del Imperio Ochomano; després de 111 concerts i molt frikisme a les venes, els seus components decideixen agafar-e un temps de descans, que no se sap quan durarà. Només el déu Ochomano ho sap!

De moment, com que no hem trobat el tema que us volíem per deixar per aquí, us deixem amb el videoclip de El Afilador, un tema on el vocalista Boloncho, els guitarristes Nüel Man i OsoPorro, el baixisa T8Man i el bateria Hombrefú estan acompanyats de Vikingo M.D. (Narco) i Andreas Lutz (O'funk'illo).

1 comentari:

Boloncho ha dit...

Joder que grande es que aún siga encontrando gente que se acuerda de nosotros. Unos grandes! Muchismas gracias!

Boloncho

pd: Osoporro y yo hemos formado otro grupo. Sólo llevamos 3 meses. Informaremos... Abrazismo!