dimecres, 18 de novembre del 2009

Cancel·lació d'Angra

Els brasilers Angra es veuen obligats a cancel·lar la seva gira europea

Una altra vegada apareixen els promotors sense escrúpuls!! El promotor que havia tancat la gira europea dels brasilers, no ha pagat a la banda, ni ha firmat el contracte, ni tan sols ha comprat els bitllets d'avió pels músics.

Molts eren els països que esperaven la visita d'Angra, juntament amb els italians Vision Divine; entre ells Espanya, on havien d'actuar el dijous 26 a Barcelona, el divendres 27 a Sevilla i el dissabte 28 a Segovia, dins el Festival Antares Rock. Uns altres damnificats d'aquesta mala gestió són els barcelonins Hypnoside, qui tenien l'honor d'obrir el concert de Barcelona i poder-se promocionar una mica més!

Ens haurem d'esperar a la sortida del nou disc dels brasilers, que està prevista pel proper 2010, i veure si la gestió de la gira europea és millor que aquesta i els podem veure, per fi, en directe. Si ja havieu comprat les entrades pel concert, l'import de les mateixes serà retornat a partir del divendres 27 de novembre als punts on van ser adquirides.

A continuació us deixem el comunicat de premsa d'Edu Falaschi, el vocalista de la formació brasilera:

Buenas gente, en especial a mis queridos fans Italianos y Suizos, soy Edu Falaschi. Quiero decir toda la verdad acerca de la cancelación de la gira europea de Angra en Noviembre. Algún hijo de puta esta corriendo el rumor de que tengo problemas vocales ¡Es una jodida mentira!

La única verdad es que el promotor que programó la gira no paga a la banda, no nos compra los billetes de avión, ni siquiera firma el puto contrato y con menos de una semana para empezar, nos dice que la gira deberá ser cancelada.

El grupo está muy dolido y todavía intentamos mantener algunas fechas. Gracias por vuestro amor y comprensión, estamos preparando un nuevo disco para comienzos de 2010 y os prometo que daremos muy buenos conciertos en vuestros países.
¡Os quiero a todos!

EDU FALASCHI!