dijous, 12 de novembre del 2009

Angra i Vision Divine, junts a Barcelona


El proper dijous 26 de novembre, la Sala Razzmatazz 2 serà l'escenari del triple concert, format per les bandes Hypnoside, Vision Divine i Angra.

Els primers a saltar a l'escenari seran els barcelonins Hypnoside qui, després de patir diferents canvis en la seva formació, tornen a rodar per diferents sales per descarregar la seva potent música. La banda esta formada per Héctor a les veus, Julián A. Janovich a la guitarra, Iván Rodríguez al baix i Javi a la bateria. Presentaran temes de la seva demo homònima al grup i del seu primer treball, Carnival of Souls.

Per altra banda, els italians Vision Divine vénen a presentar el seu darrer treball, 9 Degrees West of the Moon, amb Fabio Lione a les veus, Olaf Thorsen i Federico Puleri a les guitarres, Cristiano Bertocchi al baix, Alessandro Bissa a la bateria i Alessio Lucatti als teclats. El grup es va crear l'any 1998 com un projecte en solitari d'Olaf, guitarrista de Labyrinth; des de llavors, han editat 6 àlbums i un DVD, patint diferents canvis en la seva formació. Una banda per veure!

I com a caps de cartell tenim els brasilers Angra. El passat 2006 van editar el seu, de moment, darrer treball discogràfic, Aurora Consurgens. La banda de power metal i metal progressiu, es va formar l'any 1992, sóta influències de bandes com Iron Maiden o Helloween. Pel grup han passat artistes com André Matos (actualment en solitari) i Alex Holzwarth (bateria de Rhapsody of Fire).

Actualment la banda està formada pel vocalista Eduardo Falaschi, Kiko Loureiro i Rafael Bittencourt a les guitarres, Felipe Andreoli al baix i Ricardo Confessori a la bateria. Després d'un temps de silenci, tornen a l'actualitat i, quina millor manera de fer-ho, que fent una gira per descarregar els temes que els hi han aportat la fama!

Tot això ho podrem veure i, sobretot escoltar, el proper dijous 26 de novembre a la Sala Razzmatazz 2!! No hi falteu!!!