diumenge, 29 de novembre del 2009

Brütal Legend

Avui us volem destacar un videojoc molt interessant que vam trobar, desenvolupat per Double Fine Productions i llançat per Electronic Arts, per les plataformes Playstation 3 i Xbox 360.

L'argument de Brütal Legend, un joc d'acció, aventura i estratègia que es desenvolupa en un món fantàstic de heavy metal, se centra en la vida d'Eddie Riggs, un pipa d'una banda musical de joves que, tot i enquadrar-se dins del gènere del metal, mesclen diferents estils per guanyar-se el recolzament del públic. Durant un concert, Eddie salva a un membre de la banda i és greument ferit i la seva sang, després de caure al seu cinturó, desperta els poders ocults del mateix, transportant a Eddie a un món llegendari.


Allà, uns monjos volen sacrificar-lo a cops d'espasa; per sort, Eddie recull una destral de doble fil, The Separater,i la guitarra de la banda, una Gibson Flying V anomenada Clementine, que utilitza com a armes per moure's per la terra llegendària del Rock'n'Roll. Per fer més fàcil la seva mobilitat pel nou món, es contrueix un hot-rod, The Deuce, amb qui podrà atropellar els dolents que li tapin el camí.

Durant el joc, es podran anar reclutant membres com headbangers, groupies, ballarines o pipes, que ajudaran al personatge en el transcurs del joc; a banda de la missió principal, trobarem diferents missions secundàries com crear llocs de merchandising i, moltes d'aquestes missions, tot i trobar-nos en un món fantàstic, tenen moltes referències a caràtules originals de diferents àlbums i noms tant curiosos com Ride the Lightning o Run to the Hills.


Un altre dels aspectes atractius del joc és que en la seva versió original, Eddie Biggs està inspirat i interpretat pel cantant i actor Jack Black; però no es queden aquí amb la participació d'artistes, perquè Rob Halford, de Judas Priest, dóna vida al General Lionwhyte i Lemmy Kilmister, de Motörhead, dóna vida al Dr. Death. Una altra de les aparicions estelars és la del vocalista Ozzy Osbourne i, en la versió castellana, el paper de Jack Black està interpretat per Santiago Segura.

I ja per acabar, no podem deixar de mencionar la banda sonora del joc, que ha estat escollida minuciosament pels seus creadors; segons els mateixos, cada cançó és una elecció completament sincera destinada a ser estimada pels fans del metal. Dins d'aquesta banda sonora podem trobar temes de bandes com 3 Inches of Blood, Testament, Scorpions, Whitesnake, Manowar, Mötley Crüe... i així fins a arribar a un nombre total de 75 bandes que han cedit 107 temes per l'elaboració del videojoc.


Nosaltres encara no l'hem provat... però ganes no ens en falten!!!