dijous, 5 de novembre del 2009

Breus # 13

Els autralians Airboune acaben d'anunciar el títol del seu nou treball. No Guts, No Glory serà el títol del segon àlbum dels anomenats successors dels AC/DC. La banda va deixar la seva ciutat natal Watmambool per gravar als estudis del productor Johnny K (Disturbed, Staind...) a Chicago.

L'àlbum té previst veure la llum el proper mes de febrer de 2010, just quan la banda estarà de gira per la península; concretament, els podrem veure a la Sala Apolo de Barcelona el proper 25 de febrer.

------------------------------

El compositor i vocalista, Tobias Sammet, líder d'Edguy i cervell d'Avantasia, ha publicat a la seva pàgina web el nom del nou convidat pel nou disc d'Avantasia, del qual s'espera el seu llançament pel proper 2010.

La continuació de The Scarecrow, que es pot convertir en un disc doble per la gran quantitat de material que té Tobias Sammet, comptarà amb la col·laboració dels ja coneguts Michael Kiske (ex-Helloween), Klaus Meine (Scorpions), Tim "Ripper" Owens (ex-Judas Priest i Iced Earth), Bob Catley (Magnum), Jorn Lande (Masterplan), Eric Singer (Kiss), Alex Holzwarth (Rhapsody of Fire) i Felix Bohnke (Edguy); a tots ells, se'ls hi ha de sumar l'última incorporació per aquest gran projecte, Russell Allen, l'excepcional vocalista de la formació Symphony X.

------------------------------

L'excèntric guitarrista Slash, va comentar a l'emissora radiofònica britànica MMC6, que amb la nova etapa que comença, espera que la gent deixi de preguntar si tornarà o no a la seva primera banda, els Guns N'Roses.

Slash està a punt de llançar el seu primer àlbum en solitari; però en aquest llançament no estarà sol, ja que en el disc ha comptat amb la col·laboració d'artistes com Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Lemmy Kilmister, Chris Cornell o David Grohl entre altres.