dilluns, 1 d’octubre del 2012

Kalimetal #173

Ei Metaleros/es!! Com han anat les vacances?? Ens heu trobat a faltar?? Nosaltres a vosaltres si, i molt!! I al programa també!! Però ara ja hem arrancat i això ja no s'atura fins a l'estiu vinent!!

Us pensareu que hem estat rascant-nos el nas durant tot aquest temps... no aneu mal encaminats!! Però no tot ha estat descans, rauxa i xerinola... perquè també hem anat a concerts, fet cròniques i entrevistes i hem començat a establir contactes amb gent perquè ens ajudi a fer un programa més dinàmic i atractiu!!

Per la primera edició d'aquesta nova temporada us hem preparat un programa amb un repàs de bandes i sensacions que vam viure en la primera edició del Costa de Fuego, acompanyat d'algunes novetats i d'una gran entrevista que vam fer a dos membres de la banda Ravenblood, que aquest passat estiu van estar tocant al prestigiós festival Wacken Open Air!


No ens enrotllem més i, com sempre, seguidament us deixem el tracklist i els enllaços de descàrrega! Fent click amb el botó dret del mouse, guardeu el programa al vostre pc i escolteu-lo quan i on vulgueu!

01)Steel HorseLive to Rock
02)Angelus ApatridaAt the Gates of Hell
03)Vita ImanaAnimal
04)Lacuna CoilFragile
05)AmorphisMermaid
06)WarCryArdo por Dentro
07)Marilyn MansonDisposable Teens
08)ArchitectsThese Colours Don’t Run
09)Rise to FallThe Compass
10)In FlamesWhere the Dead Ships Dwell
11)NightwishI Want my Tears Back
12)KatatoniaDead Letters
13)Entrevista Ravenblood
13.1)Human Hunter
13.2)King Among Slaves
13.3)Ghost Pride
14)KorpiklaaniIevan Polka
15)TrollfestBrumlebassen

Descarrega't la Primera Hora
Descarrega't la Segona Hora