divendres, 29 d’abril del 2011

El Moment "Friki" de la Setmana # 104

La vocalista americana Lady Gaga està en un moment esplèndid, pels qui els hi agradi la seva música; i nosaltres ens aprofitem d'aquesta circumstància. Perquè quan un cantant o grup està de moda, bandes de heavy metal li reten homenatge fent grans versions dels seus temes.

És el cas de la banda italiana de post-hardcore Helia, formada l'any 2006 a Rimini. Matteo, Alessandro, Riccardo, Andrea i Giacomo han editat, fins el moment, l'Ep Delorean (07) i el disc Shivers (09).

A més, han tingut temps per fer una cover d'un tema de l'excèntrica cantant, a la seva manera. Podeu estar tranquils, que nosaltres innovem: no us portem cap cover del Bad Romance. Avui us deixem amb el tema Alejandro!!


-------------------------

I avui... no és ben bé com una ració doble, però gairebé!! I és que un altre dels temes que sonaran al programa d'aquesta setmana, no és que sigui friki, però el vídeo ens va cridar molt l'atenció!!

La banda que ens l'apropa s'ha fet dir de moltes maneres, però actualment tothom els coneix com a Steel Panther! Els membres de la banda van començar a fer shows en directe tots els dilluns a la nit en un club de Califòrnia, fent covers de bandes de glam metal de la dècada dels '80; ara, són una de les bandes americanes amb més fans a tot el món!!

Mentre preparen nou disc, que esperen tenir llest per aquest mateix 2011, us deixem amb el tema Community Property, una balada lenta i amb molt sentiment... però el millor de tot, com hem dit abans, és el videoclip. No us el perdeu!!