divendres, 22 d’abril del 2011

El Moment "Friki" de la Setmana # 103

El moment "friki" d'aquesta setmana també el volem dedicar a l'amor (que nyonyos que estem)!! I per fer-ho, us portem una cover interpretada pels americans Machine Head!!

La banda, formada l'any 1992 a Califòrnia, va estar a punt de desaparèixer degut a una controvèrsia amb el disc Supercharger (01); el problema va ser que dues setmanes abans dels atemptats de l'11 de setembre de 2001, va aparèixer el vídeo promocional del disc, presentant amb el tema Crashing Around You, on hi apareix la banda tocant sobre un fons d'edificis alts que acaben en flames.

Però avui no tractarem aquest tema perquè, com hem dit, estem nyonyos!! Anem a parlar de l'anterior disc de la banda, The Burning Red, editat l'any 1999. En ell, s'inclou una cover d'un gran clàssic de la música, el Message in a Bottle dels The Police!! La cançó original, inclosa dins del disc Reggatta de Blanc de 1979, va suposar el primer número #1 de la banda a les llistes britàniques, tot i que als EUA només va arribar a la posició #74.

El que no podem deixar passar és que si ja es romàntic rebre un missatge d'amor, encara ho és més si el missatge va dins d'una ampolla!! Com que no hi ha vídeoclip oficial, us deixem un muntatge de fotografies de la banda amb la cançó perquè tots la pugueu gaudir com hem fet nosaltres!!