divendres, 22 d’abril del 2011

El Clàssic de la Setmana # 106

El clàssic d'aquesta setmana en l'acosta una banda formada l'any 1973 a Nova York, característica, sobretot, pel maquillatge que utilitzen els seus membres i pel gran xou que fan en els seus directes; com no podia ser d'una altra manera, estem parlant dels Kiss!!

En la seva llarga carrera de gairebé 40 anys als escenaris, la banda ha venut més de 100 milions de còpies dels seus àlbums i el passat 2009 va tenir l'oportunitat d'entrar a formar part del Rock and Roll Hall of Fame; tot i els èxits aconseguits, hauran d'esperar una mica més per formar part d'aquesta història.

Tornem al passat, concretament l'any 1976, moment en que van editar, ni més ni menys, que dos discos: Destroyer i Rock and Roll Over. Aquest darrer va ser el cinquè disc de la banda i el primer en aconseguir la certificació de disc d'or, tot i que ara ja té el doble platí.

En un cap de setmana romàntic (per si no ho sabeu, homes despitats del món, dissabte és Sant Jordi!), si teniu problemes amb la vostra parella no us heu de preocupar per res; feu una trucada al Dr.Amor i ell us solucionarà els vostres problemes! Calling Dr.Love va ser el primer single del disc i ha estat interpretat en directe en totes les gires de la banda després de la seva edició.

Avui us deixem amb una d'aquestes interpretacions en directe; concretament a Largo, Maryland, l'any 1977!!