dissabte, 16 d’abril del 2011

El Clàssic de la Setmana # 105

El clàssic d'avui el volem dedicar, especialment, als familiars, amics i seguidors del bateria Scott Columbus. Nascut el 10 de novembre de 1956, va entrar a formar part de Manowar l'any 1983 i, segons sembla, el va descobrir una fan de la banda mentre picava alumini en una foneria local.

L'any 1990 va abandonar la banda degut a una malaltia del seu fill, perdent-se la gravació del disc The Triumph of Steel (1992); tot i això, el 1995 va tornar just per la gravació del Louder than Hell (1996). L'any 2008, tot i que mai es va informar de forma oficial, Columbus va deixar la banda de manera permanent i, entre altres projectes, va col·laborar amb un dels àlbums en solitari del qui també havia estat guitarra de Manowar, Ross the Boss.

Fem un cop d'ull al passat, perquè el mateix any de l'entrada a la banda, Columbus participa en la gravació de Into Glory Ride (1983), el seu primer disc i el segon de la formació americana. En aquest àlbum hi trobem, entre d'altres, el tema que us portem avui: Gloves of Metal.


I dèiem que el volem dedicar a les persones més properes a Scott Columbus perquè, malauradament, el passat 4 d'abril ens va deixar a l'edat de 54 anys. Les causes de la mort no s'han acabat d'aclarir i l'anunci va arribar de la mà de la seva dona a través de la seva pàgina web i de la pàgina de Facebook de l'artista (que ja ha estat eliminada). Des d'aquest humil blog volem mostrar el nostre més sentit condol als amics i la família.