dissabte, 16 d’abril del 2011

El Moment "Friki" de la Setmana # 102

El moment "friki" d'aquesta setmana ens arriba des de la ciutat sueca que tant ens agrada al programa: Gooooooo-teborg!! La banda s'anomena All Ends i va ser formada l'any 2003 com a projecte paral·lel del guitarrista d'In Flames, Jesper Strömblad. Actualment, Jesper no està en cap de les dues bandes ja que, com hem dit altres vegades, es troba en un centre de rehabilitació per superar els seus problemes amb l'alcohol.

Fins el moment, la banda ha editat un Ep i dos àlbums d'estudi, esperant editar el seu tercer disc aquest 2011. A finals de 2007 va veure la llum el seu àlbum debut homònim, All Ends, que els va permetre fer-se un lloc en l'escena musical i participar en diferents festivals i gires. En aquest disc, s'inclou una versió del tema de One Republic, Apologize.

Tot i que és un tema recent, ja us diem nosaltres que serà un tema històric ja que va ser número #1 a les llistes de singles de mig món i va romandre 25 setmanes dins del Top10 Singles de la llista Billboard, només superada pel tema Smooth de Santana.

Nosaltres us deixem amb la versió dels suecs All Ends i, aprofitem per agrair al nostre company de professió Benjamín Amorín, de l'Ovella Negra Rock, per descobrir-nos aquest gran grup!!