dilluns, 25 de febrer del 2013

Una de pirates i romans!

A continuació us volem parlar d'una història de pirates i romans... i si esteu pensant en Asterix, Obelix i els seus companys de batalles aneu molt equivocats!!


Us volem parlar del concert que se celebrarà el proper 16 de març a la Sala Mephisto de Barcelona, dia en que la sala, després d'una sessió de heavy metal a càrrec de DJ RayGammaniac que se celebrarà després del concert, tancarà les seves portes definitivament, com ho farà també la madrilenya Ritmo y Compás en breu. Les bandes que tindran l'honor de ser les últimes en actuar a la mítica sala de Barcelona seran Lagerstein, Ex Deo i Alestorm, que arriben de la mà de Babylon Productions!


Els primers en pujar a l'escenari seran els pirates australians Lagerstein; la banda es va formar l'any 2010 a Brisbane i, entre pintes de cervesa, gots de rom i tot l'alcohol que us pugueu imaginar, aquesta banda formada per sis membres i que practiquen rock i folk metal de temàtica pirata, van debutar el passat mes de setembre amb el disc Drink 'til We Die, que us podeu descarregar des de la seva pàgina de bandcamp. Us deixem amb una mostra del que trobarem sobre l'escenari de Sala Mephisto, amb el vídeo que van fer per promocionar el seu disc!


Els següents protagonistes de la vetllada seran els romans d'Ex Deo, la banda canadenca de death metal formada l'any 2008 pel vocalista de Kataklysm, Maurizio Iacono. Van debutar un any després de la seva creació amb el disc Romulus, centrant les seves lletres en la història de l'Imperi Romà, temàtica central de la banda. Aquell disc va comptar amb les col·laboracions de gent Karl Sanders, de Nile, o Nergal, de Behemoth. A finals de 2011 la banda va anunciar el llançament de Caligvla, el segon disc, pel 31 d'agost de 2012; tot estava estudiat a la perfecció, doncs el dia de sortida al mercat de l'àlbum va coincidir amb els 2000 anys del naixement de l'emperador Calígula. Aquest segon disc també arriba carregat de col·laboracions com les de Mariangela Demurtas, de Tristania, Stefano Fiori, de Graveworm, Francesco Artusato, d'All Shall Perish i de Seth Siro, de Septic Flesh. El primer single va correspondre al tema que dóna nom al disc i, el passat 15 de febrer, va sortir el segon videoclip del disc, corresponent al tema The Tiberius Cliff (Exile to Capri), on podem veure com se les gasta la banda en directe!


I, per tancar una gran nit de heavy metal i posar el punt i final a la història de la Sala Mephisto, ens visitaran els pirates escocesos Alestorm, inicialment anomenats Battleheart. Es van formar l'any 2004 a la ciutat de Perth i el seu folk metal amb temàtica pirata els ha portat a definir el seu estil com a True Scottish Pirate Metal. Després d'editar dues demos, van canviar el seu nom quan van fitxar per Napalm Records, debutant l'any 2008 amb Captain Morgan's Revenge. La gran popularitat la van aconseguir amb el següent llançament, Black Sails at Midnight, editat un any després. Les aventures d'aquests cinc pirates els han portar a recórrer els cinc oceans i els set continents i el passat 2011 van editar el seu tercer disc, Back Through Time. En directe són una autèntica festa i, per primera vegada, els podrem gaudir a casa nostra. Per anar fent boca del què ens espera, aquí us deixem el videoclip d'un dels seus darrers singles, Shipwrecked!


Així que ja ho sabeu, el proper dissabte 16 de març teniu una cita a Sala Mephisto amb els concerts de Lagerstein, Ex Deo i Alestorm!! Les entrades les podeu aconseguir als punts de venta habituals per un preu de 20€ més despeses les anticipades i 25€ el mateix dia del concert a taquilla!! Entre pirates i romans, a mitjans de març Barcelona tremolarà!!