dissabte, 23 de febrer del 2013

El Moment "Friki" de la Setmana #162

L'any 1996, els germans Mark i Dave Hutson es van tancar en una habitació i amb un quatre pistes van gravar una cover del Wonderwall d'Oasis amb guitarres distorsionades i guturals, simplement per molestar a un amic comú. Poc després van aparèixer les versions de Stayin' Alive, Into the Groove i Beat It i, tocant pels amics, les coses se'ls hi van escapar de les mans.

Tant com per acabar formant una banda de 10 membres, anomenar-se Ten Masked Men i dedicar-se a fer versions de temes pop, havent editat fins el moment quatre discos d'estudi i un ep interpretant a gent com Madonna, The Police, Ricky Martin, Tom Jones o Boney M entre d'altres.

L'any 1979, la vocalista americana Donna Summer va editar el seu setè disc d'estudi, Bad Girls, on s'hi troba un dels temes més famosos de la seva carrera, que va vendre milions de còpies, guanyar un premi Grammy i situant-se en la posició #104 de la famosa llista de la revista Rolling Stone de les 500 millors cançons de tots els temps; estem parlant de la cançó Hot Stuff, que apareix en un dels gags de la pel·lícula The Full Monty, quan es troben els protagonistes a la cua de l'oficina de treball.

Doncs els britànics emmascarats van fer una cover d'aquest tema i la van incloure dins del The PhanTen Masked Menace, el seu tercer disc, editat el 2003. No existeix videoclip ni muntatge del tema, però igualment us deixem amb aquesta versió de Donna Summer, una mica revolucionada...