dissabte, 16 de febrer del 2013

El Clàssic de la Setmana #164

A inicis de la dècada dels ’90 es formava a Madrid la banda de rock i grunge Dover, convertint-se en una de les icones rockeres de la península, fins que un bon dia tot va canviar, passant-se a la música pop i disco, utilitzant sintetitzadors i deixant les guitarres elèctriques, baix i bateria oblidats en un racó del buc d'assaig.

L'any 1997 editaven el seu segon disc, un dels més aclamats per l'audiència, el Devil Came to Me, del que es van arribar a vendre gairebé un milió de còpies; l’any passat es complien els 15 anys de l'edició d'aquest àlbum i el proper 22 de març, la banda tornarà a agafar els seus instruments abandonats per fer un concert especial a la Sala Music Hall, on repassaran tots els temes del disc i esperem que algun altre tema, perquè si no el concert no durarà més de mitja hora!


Les entrades ja les podeu aconseguir al preu de 15€ les anticipades i 18€ a taquilla el mateix dia. Nosaltres volem recordar els bons temps de la banda amb un dels seus clàssics i temes que els van catapultar a ser una de les bandes de rock més importants de la península; us deixem amb Serenade.