diumenge, 17 de febrer del 2013

Concert de Neal Morse

El proper mes de març ens arribarà carregat de bones edicions discogràfiques i també de concerts interessants a les sales de casa nostra. Un d'ells no es farà esperar gaire, ja que serà el mateix dia 1 de març quan la Sala Razzmatazz 2 de Barcelona acollirà el concert d'un dels grans del rock progressiu, de la mà de Madness Live! Produccions, com és Neal Morse.


El multi-instrumentista i compositor americà va començar a tocar el piano als cinc anys i, poc després, es va endinsar en el món de la guitarra. Als vint anys va escriure dos musicals i, després de passar una època a Europa, va tornar als Estats Units per fundar, juntament amb el seu germà Alan Morse, la banda Spock's Beard. A punt de canviar de mil·lenni, l'any 1999, juntament amb Mike Portnoy (qui també estarà en el concert de Barcelona), Roine Stolt i Pete Trewavas, van formar Transatlantic; i, per si fos poc, el passat 2012 va formar la super banda Flying Colors. A tot això, se li pot sumar una trajectòria en solitari, combinada amb tots aquests projectes i diverses col·laboracions.

El concert de Barcelona servirà per presentar el seu darrer treball en solitari, editat el passat setembre de 2012 sota el títol de Momentum. El disc va ser gravat amb Mike Portnoy a la bateria i Randy George, d'Ajalon, al baix; a més, el single homònim de presentació del disc, compta amb un solo de guitarra interpretat per Paul Gilbert.


Però si hem dit que el concert de Barcelona comptarà amb la presència de l'ex-bateria de Dream Theater i Avenged Sevenfold, Mike Portnoy, les sorpreses no acabaran aquí! La Neal Morse Band estarà arropada per la banda sueca The Flower Kings, formada per Roine Stolt, membre de Transatlantic. Abans d'acabar el show, que té prevista una durada de tres hores i mitja, hi haurà un final gloriós de combinada extravagància de la banda Transatlantic, per posar la guinda a un impressionant concert.

El concert serà el proper divendres 1 de març, a partir de les 19:00 hores, a Sala Razzmatazz 2. Les entrades les podeu aconseguir als punts de venta habitual a un preu anticipat de 30€ més despeses o a 35€ el mateix dia a taquilla. A què espereu per aconseguir la vostra entrada?