dissabte, 9 de febrer del 2013

Kalimetal #189

Ei Metaleros/es!! Aquesta setmana arrenquem amb una sèrie de programes especials on, durant una hora, repassarem a les bandes participants a la WOA Metal Battle d'aquest 2013. Enguany hi ha una sèrie de novetats respecte les anteriors edicions: si abans eren 24 les bandes que lluitaven en dues semifinals, aquest any trobarem a 36 bandes lluitant en tres semifinals, que se celebraran a Barcelona, Madrid i, una altra novetat, Astúries.

Les primeres 12 bandes es veuran les cares els propers divendres 15 i dissabte 16 de febrer, a la Sala Liverpool de Molins de Rei. Les entrades anticipades per l'esdeveniment les podem aconseguir a 6€ l'entrada de dia i a 10€ l'abonament pels dos dies; tanmateix, si les compreu a taquilla, les entrades passaran a costar 8€ la de dia i 12€ l'abonament. Bandes que potser us sonaran, d'altres que no les coneixereu... per això us convidem a tots escoltar atentament la primera hora del nostre programa! Per què d'aquí uns anys, alguna d'elles podria estar entre les grans de la península!


Però també us volem anunciar algun concert, deixar-vos escoltar algun descobriment recent i presentar-vos a la banda Dramática, encarregats d'obrir el show del passat 19 de gener a la Sala Ritmo y Compás de Madrid i acompanyant a Döria i Jose Rubio's Nova Era.


Com podeu veure, un programa carregat de coses i del què us deixem el tracklist i els enllaços per descarregar!

01) FraktalBlood Hunger Plague
02) Shattered SighMelanchollium
03) NuestroctubreIrrompible
04) ReekBifaced
05) In MuteWaiting
06) VrademargkEsquerdes de Foc
07) Between the FrostWolf’s Eyes
08) Mercury RexComo una Llama
09) KarlahanInvolution
10) Neurotic DisorderFluxes d’Odi
11) SudykLooking for a Nemesis
12) LeviatánDispuesto a Ganar
13) Rise to FallWhispers of Hope
14) Ill NiñoInvisible People
15) Entrevista a Dramática
15.1) Sexto Sentido
15.2) Hay Otro Dios
15.3) Serenna
16) ElysionWalk Away
17) DreamakerPerfect Soul
18) DreamshadeConsumed Future
19) Mandrágora NegraSueños de Realidad

Descarrega't la Primera Hora
Descarrega't la Segona Hora