dilluns, 16 d’abril del 2012

PostFesta I Aniversari de Satan Arise

El passat dissabte 14 d'abril, els membres de Kalimetal vam tenir la sort de ser un dels convidats en la Festa del Primer Aniversari de la pàgina web especialitzada en heavy metal, Satan Arise. Els responsables de la pàgina web Vic Saldà i Sergi Helloween, ens tenien una de bona preparada a la Fundació Màgica de l'Ovella Negra de Poble Nou.

Per un servidor era el primer concert en el petit soterrani de l'Ovella Negra i, el primer que em va venir al cap al veure el recinte va ser la possibilitat de patir un mal so durant el concert... al final es va quedar en un no res, doncs tot va sonar a la perfecció!!

Tot i que la festa coincidia en horari amb el partit del Barça, mica en mica la gent anava arribant per veure el primer dels tres concerts que hi havien programats: l'honor d'obrir la nit va recaure en la banda badalonina de metalcore Corelyn. Els potents temes de la seva demo Inside the Core, interpretats a una sola veu després de la marxa dels anteriors vocalistes, substituïts per Yanet Valmorisco, van sonar demolidors. Diego Torres i Rodrigo, qui s'estrenava en directe amb la banda, a les guitarres, Pat Pardo al baix i Juanma Ávila a la bateria es van encarregar de començar a caldejar l'ambient del local que, entre amics i coneguts de les bandes i públic en general, ja presentava un molt bon aspecte.

Després d'una petita pausa per ultimar els detalls de la següent actuació, els membres d'Orion Child, arribats des de Biscaia per tocar a la semifinal del WOA Metal Battle de Barcelona, feien la seva aparició per presentar el seu disc A New Dark Apology en terres catalanes. El vocalista de la banda, Víctor Hernández, ens donava la benvinguda en català, tot un detall pels assistents.

Si els temes en estudi ja sonen contundents, en directe t'aixafen com una demolidora! Daedin i Jones a les guitarres, Igor al baix, Jandro a la bateria i Jonkol als teclats s'encarreguen de que la banda soni de la manera en que ho fa. I un altre aspecte a destacar de la banda és el joc de veus netes de Víctor amb els guturals de Jones, que donen una molt bona dinàmica als temes com Out of the World o Slave of the Dark, amb el que van posar punt i final a la seva actuació.

La banda ens va regalar tres moments especials al llarg de la seva actuació: un va ser la presentació d'un tema inèdit, Searching the Truth, que suposem inclouran en el seu proper disc. Els altres dos moments van servir perquè el públic arranqués a cantar amb la banda, quan van versionar el mític Zombie dels irlandesos The Cranberries i el tema disco Daddy Cool de Boney M.

Només faltava una banda per pujar a l'escenari, que suposava el retorn als mateixos dels barcelonins Elvandar. Actualment es troben en procés de composició del que serà el seu tercer disc d'estudi i van aprofitar el concert de dissabte per presentar en societat al nou bateria de la banda, Felipe, que va estar acompanyat de Chepa a la veu, Juan, Emilio i Sergio a les guitarres (si, tres guitarres que donen una gran contundència al so de la banda) i Ramón al baix.

Van interpretar temes dels seus àlbums Fin del Mundo (08) i Nuevos Ídolos (09), dels que m'agradaria destacar el tema homònim al segon disc, Nuevos Ídolos o Verte Caer. Un dels moments de l'actuació va ser quan Chepa, el vocalista, va emular a Phil Collins en la seva etapa a Genesis, posant-se darrera la bateria per interpretar un dels temes del repertori.

Tampoc hi van faltar dues covers durant el concert: la mítica Roots Bloody Roots de Sepultura i el tema que va tancar el concert i que també tanca el seu primer disc, una versió del Llum, Foc, Destrucció, tema d'entrada de la sèrie Bola de Drac Z en català.

En definitiva, uns grans concerts per una gran festa organitzada per la gran família de Satan Arise, de la qual ens sentim orgullosos de col·laborar amb ells en tot el que estigui a les nostres mans! Estigueu atents perquè en breu anunciarem noves col·laboracions amb ells!!

1 comentari:

Jonkol ha dit...

Molt bona! Orion Child us donem moltes gràcies per tot!

Jonkol