dimecres, 11 d’abril del 2012

Festa I Aniversari de Satan Arise

La web amiga de Satan Arise està d'aniversari!! I és que el proper 14 d'abril, els membres de la pàgina han organitzat una gran festa a la que tots esteu convidats, per celebrar el primer any d'existència a la xarxa, on us expliquen tot el que passa al món del metal, fent entrevistes i crítiques d'àlbums que no us podeu perdre!!

A partir de les 22 hores del dissabte, us esperem a tots a la Fundació Màgica de l'Ovella Negra de Marina i per un preu simbòlic de 5€, per poder gaudir de la música de tres bandes com són:

Corelyn, la banda de metalcore de Badalona formada l'any 2006 que, després de diferents canvis en la seva formació i l'edició de la seva demo Inside the Core (2008), presentaran els seus temes com ja van fer en la darrera edició del Goblin Fest.

Orion Child, la banda de dark power metal formada a Biscaia el 2006, el dia abans estaran tocant a la semifinal del WOA Metal Battle i, aprofitant la seva visita a Barcelona, seran els substituts de Drakum, qui van caure del cartell. Aprofitaran per presentar els temes del seu disc A New Dark Apology.

Elvandar, la banda de heavy-rock formada l'any 2004, ha estat un temps inactiva; és per això que aprofitaran el concert del dissabte per presentar a la nova formació recordant els temes del seu disc Nuevos Ídolos (2009) i moltes altres sorpreses que ens tenen reservades per aquest dia tant especial.

Nosaltres no faltarem a la cita!!! I esperem que tots vosaltres tampoc ho feu, perquè la festa de Satan Arise promet!! Fins dissabte!!