dissabte, 28 d’abril del 2012

El Moment "Friki" de la Setmana #138

L'escriptor alemany de novel·la fantàstica Michael Andreas Helmuth Ende va escriure una de les seves obres més reconegudes l'any 1979: Die unendliche Geschichte: Von A bis Z; aquest nom potser no us sona, però la seva traducció segurament si: The Neverending Story.

Tant va ser l'èxit de la novel·la que, només cinc anys després de la seva publicació, el director Wolfgang Petersen la va portar a la gran pantalla, convertint l'adaptació cinematogràfica en també tot un clàssic del cinema. I, una cosa que també és molt remarcable de la pel·lícula, és la seva banda sonora. L'encarregat de posar la veu al tema central va ser el cantant de pop britànic Limahl, un d'aquests artistes que podem anomenar one hit wonder, o el que és el mateix, que se'l coneix només per un tema.

La banda italiana de power metal, Trick or Treat, va fer una versió del tema i la va incloure com a bonus track en el seu disc debut de 2006, Evil Needs Candy Too. El vocalista de la banda, Alessandro Conti, ha estat confirmat com a nou vocalista de Luca Turilli's Rhapsody, el nou projecte del virtuós guitarrista, qui també a confirmat a Alex Landenburg com a nou bateria.

Anem a recordar vells temps i magnífics paisatges muntats damunt del drac Fuchur, escoltant aquest grandiós The Neverending Story!