dimarts, 24 d’abril del 2012

Nou Concert a la Vista

La promotora de concerts Black Troll Musical Services ja té llest un nou esdeveniment a la ciutat de Barcelona. Es tracta d'un concert que se celebrarà el proper 18 de maig a la Sala BeCool, on hi participaran quatre grans bandes per omplir de bona música la nit del divendres.


La banda de rock barcelonina Päradox, seran els encarregats d'obrir el concert i començar a escalfar l'ambient. La banda està formada per Paula Calbet a la veu, Oriol Miralpeix a la guitarra, David Tañá al baix i Victor Badenas a la bateria; tots ells són estudiants del Col·legi Pare Manyanet de Barcelona, on fa ben poc s'hi va fer un festival benèfic.


Després serà el torn dels manresans Volaverunt, una banda de metal progressiu que seguirà presentant els temes del seu àlbum debut, Hybryth, del qual ja vam poder escoltar una mostra en la darrera edició del Goblin Fest. La banda, formada per Christian Garcia a la veu, Xavier Jordá i Rubén Sances a les guitarres, Jose Luís Figueroa al baix, Javi Fernández a la bateria i Marc Coronado als teclats, tenen un directe potent i molt enèrgic, que segur faran les delícies dels assistents.


Perfect Smile, la banda de rock i metal progressiu, arribaran a la ciutat comtal procedents de Madrid per presentar els temes del seu aclamat àlbum debut, Mañana Puede Ser Peor. Després de diferents canvis en la formació, actualment hi trobem a David Requejado a la veu, Sebastián Amengual a la guitarra, Juan Palacios a la bateria i Eduardo Ortiz als sintetitzadors. El seu concert comptarà amb diverses sorpreses i col·laboracions damunt de l'escenari, amb la participació de dos vocalistes de dues bandes barcelonines, segons informen en la seva pàgina de Facebook, que es desvetllaran en breu.


I el punt i final a la gran nit de metal anirà a càrrec de la banda de metal simfònic de Terrassa, Druantia. El concert servirà per presentar el nou bateria Eric Ruíz, qui substitueix a David Corredor, i qui acompanyarà a Sílvia Suárez a la veu, Xavi Díaz i Marc Delgado a les guitarres, Alan Prieto al baix i Àlex Martín als teclats. Amb el seu àlbum debut treballant-se poc a poc però amb una gran dedicació i un gran directe, com ja vam poder comprovar en la darrera edició del Goblin Fest, el seu concert també anirà acompanyat de diverses sorpreses que s'aniran desvetllant en els propers dies.

El preu de les entrades pel concert, que començarà a les 19:15h i s'allargarà fins a la mitjanit, es poden aconseguir a Discos Revólver, Pentagram MusicStore i Valhalla Club de Rock per un preu extremadament econòmic de 8€. Qui no assisteixi, no podrà posar com a excusa l'elevat preu de les entrades!


Si voleu confirmar la vostra assistència, ho podeu fer en l'esdeveniment creat al Facebook! Us hi esperem a tots!