diumenge, 22 d’abril del 2012

El Moment "Friki" de la Setmana #137

La banda de hard rock i glam metal britànica, The Darkness, es va formar l'any 2000 de la mà dels germans Hawkins. No va ser fins el 2003, amb l'edició del disc Permission to Land i el seu tema I Believe in a Thing Called Love que es van donar a conèixer a tot el món; dos anys més tard, i després de l'edició del disc One Way Ticket to Hell...and Back, la banda va aturar la seva activitat a causa de l'ingrés del vocalista Justin Hawkins en una clínica de desintoxicació per tractar les seves addiccions a la cocaïna i l'alcohol.

El passat 2011, amb Justin Hawkins totalment recuperat, la banda es va reunir per una sèrie de concert i, actualment, estan treballant en una nova edició d'estudi, encara amb els detalls per confirmar; el que si que podem avançar és que el proper 6 d'octubre els podrem veure actuar al Palau Sant Jordi de Barcelona com a teloners, ni més ni menys, que de Lady Gaga!

I si parlem de l'excèntrica vocalista de pop, nosaltres la volem relacionar amb una banda de thrash metal italiana... els Arthemis, una banda formada l'any 1994 a Verona sota el nom de Nemhesis, però que se'l van canviar just després de l'edició de la seva primera demo. Amb sis àlbums editats i a l'espera d'un nou treball per aquest 2012, el passat 2010 van gravar un Ep, de descàrrega gratuïta a través de la seva pàgina web, anomenat Pop Up Your Ass i on hi podem trobar covers de Michael Jackson, Destiny's Child, Britney Spears, Rihanna, Madonna i, com no, de Lady Gaga.

L'any 2009 es posava a la venta l'àlbum The Fame, el debut discogràfic de la vocalista, on s'inclouen temes com Just Dance, Poker Face o el tema que us portem versionat per avui: Paparazzi!