dissabte, 26 de maig del 2012

El Moment "Friki" de la Setmana #141

Un dia us vam parlar de la banda japonesa Animetal, una banda especialitzada en fer covers de sèries d’anime japonès, que es va dissoldre l’any 2006. Doncs el passat 2011, es va crear una banda tribut, als Estats Units, anomenada Animetal USA.

La banda està formada per Mike Vescera a les veus (Yngwie Malsmteen, Loudness), Chris Impelliteri a la guitarra (Impelliteri), Rudy Sarzo al baix (Ozzy Osbourne, Whitesnake, Dio...) i Jon Dette a la bateria (Testament, Slayer). Aquest 2012 han editat el seu segon disc de versions, Animetal USA W, però nosaltres ens volem centrar en un dels temes que s’inclou dins del debut homònim, Animetal USA.

L’any 1986 es va editar el tema Makafushigi Adventure, interpretat per l’artista Hiroki Takahashi. Aquest tema és l’obertura de la sèrie Bola de Drac en la seva primera temporada; no hem trobat cap muntatge musical i, l'únic vídeo on podem escoltar el tema en qüestió es marca com si fos de la segona temporada de la sèrie... però quan l'escolteu segur que reconeixeu el tema i cantareu per damunt de l'anglesa, la seva versió en català!!