diumenge, 6 de maig del 2012

El Clàssic de la Setmana #142

Twisted Sister, la banda de hard rock i glam metal americana, es va formar l’any 1972 a Nova York. Actualment es troben celebrant els 40 anys damunt dels escenaris i és per això que el proper 29 de maig surten a la venta dos discos molt especials.

El primer serà Clube Daze 2: Live in the Bars; en ell hi trobem dos temes inèdits, set temes gravats per un especial radiofònic de Halloween que mai es va emetre i quatre regravacions amb versions de Little Richard i Chuck Berry. El segon disc portarà per títol Live at Hammersmith, i serà un doble disc en directe d’un concert a Londres de 1984, on es podran escoltar clàssics com We’re Not Gonna Take It, Burn in Hell, Under the Blade...

Tres anys després d'aquest concert, el 1987, van editar el disc Love is for Suckers, que en un principi era un disc en solitari del vocalista Dee Snider, editat amb el nom de la banda per obligació del segell discogràfic. Una vegada acabada la gira de presentació, Snider va deixar la banda i aquesta es va acabar dissolent, per tornar a reunir-se deu anys després i, actualment, celebrar els 40 anys de la seva formació.

Nosaltres els recordem amb el tema Hot Love.