dissabte, 12 de novembre del 2011

Kalimetal #0144

Ei Metaleros/es!! En el programa d'aquesta setmana moltes són les coses que us portem, i molts són els sentiments que hi trobareu en ell. Per una banda, anunciem la creació d'una plataforma al Facebook per intentar portar als finlandesos Teräsbetoni de concert al nostre país!! Si us agrada la idea, no us oblideu de fer clic al M'agrada de la pàgina!

També repassarem algunes novetats discogràfiques acabades de sortir del forn, escoltarem algunes de les bandes que participaran en un creuer pel mar Bàltic el proper mes de gener i, desgraciadament i com a part negra del programa, ens toca parlar d'una altra mort en el món del metal.

El passat 03 de novembre ens deixava el guitarrista Cory Smoot, més conegut com a Flattus Maximus, el seu personatge dins de Gwar. Després d'un concert als EUA, la banda va agafar l'autocar que els havia de portar fins a Canadà, destinació del seu següent concert; al arribar a la frontera, els membres de la banda es van despertar per entregar els seus passaports, però no van poder despertar a Cory. El cop que es van emportar els seus companys ha de ser inexplicable i molt fort!

Les causes de la mort encara no estan clares i s'espera un comunicat oficial per part de Dave Brockie, vocalista i líder de Gwar, una vegada els forenses hagin practicat l'autòpsia. La banda ha demanat retirar el personatge de Flattus Maximus de la banda, qui havia estat interpretat per diferents guitarristes, en honor al seu company Cory Smoot. Aquesta setmana, el programa li dediquem a ell i a tots els seus amics i familiars!

Us deixem amb el tracklist i els enllaços de descàrrega d'aquesta setmana!!

01) KornGet Up
02) StormwarriorHeathen Warrior
03) TeräsbetoniMyrsky Nousee
04) ThaurorodMorning Lake
05) AmoralSame Difference
06) GwarRelease the Flies
07) Sons of SeasonsInto the Void
08) SerenitySerenade of Flames
09) The EyesRedemption
10) Mystic ProphecyRevolution Evil
11) ScorpionsWind of Change
12) DragonforceThe Flame of Youth
13) Profane OmenReview
14) ViikateViina, Terva and Hauta
15) KiuasOf Love, Lust and Human Nature
16) AutumnCold Comfort
17) ReinXeedThe Final Hour
18) Primal FearNew Religion
19) As I Lay DyingParalyzed
20) DisturbedHell
21) TrilliumMistaken
22) BabyMetalDo.ki Do.ki Morning
23) El Reno RenardoSubnocracia

Descarrega't la Primera Hora
Descarrega't la Segona Hora