dissabte, 12 de novembre del 2011

El Moment "Friki" de la Setmana # 120 i # 121

Per preparar el programa, els membres de Kalimetal ens dediquem a navegar per la xarxa en recerca de notícies i curiositats que puguin ser del vostre interès. Doncs bé, l'altre dia en vam trobar una que no podíem passar per alt, sobretot pel nostre nivell de frikisme, de vegades desmesurat.

Ens vam assabentar de l'existència d'una banda de j-pop formada per nenes, anomenada Sakura Gakuin que, com es desprèn de l'inici de la frase, és una banda japonesa que practica el típic pop electrònic que tant agrada a orient. D'aquesta banda ha aparegut una escissió on, tres de les seves membres, s'han fet anomenar BabyMetal!!

Elles són Su-Metal, de 13 anys, a les veus principals i Moametal i Yuimetal, de 12 anys, als cors, que combinen el j-pop amb el death metal!! Si, si... ho heu llegit bé!! El tema que us presentem avui no és cap cover, però creiem que val la pena posar-lo; i més quan, en les seves interpretacions en directe, les tres joves membres demanen un wall of death al públic!! Sense més, us deixem amb Do.Ki Do.Ki Morning!!


Però no acaba tot aquí!! Perquè aquesta setmana tenim ració doble!! Com molt bé sabreu tots vosaltres, el passat 07 de novembre la televisió va ser ocupada pels dos candidats més ferms a les properes eleccions generals del 20 de novembre. Però al País Basc existeix una banda que sembla tenir molt clara la posició que tindran el diumenge electoral!

El Reno Renardo, atent a l'actualitat (com sempre), en el moment d'inici de la campanya electoral va regalar un single a tots els seus seguidors!! De descàrrega gratuïta a través de la seva pàgina web, com sempre han fet els membres de la banda, ens sorprenen amb una lletra humorística damunt de la base de La Chica Yé-Yé, de Conchita Velasco, en format metal!!

Us deixem el vídeo del tema en qüestió, que han titulat Subnorcracia (molt adient, si senyor) i deixem que reflexioneu una mica, si és que és necessari fer-ho!!