dissabte, 26 de novembre del 2011

El Moment "Friki" de la Setmana # 123

El suec Tommy Johansson va formar l'any 2004 la banda de power metal simfònic ReinXeed. Influenciats per bandes sonores de films èpics (The Lord of the Rings, Braveheart...) i per bandes com Helloween o Rhapsody of Fire, porten un ritme d'edicions d'àlbums impressionant! Però és que, a sobre, els discos són bons!

De fet, aquest 2011 han editat dos àlbums d'estudi, sent el més nou el titulat 1912, del que ja us vam parlar fa un parell de setmanes i vam poder escoltar un tema al programa. Però a la primavera, van sorprendre a tothom amb l'edició d'un disc de covers.

Com ja hem comentat, són suecs; i allà, a Suècia, són tres les bandes de pop que han destacat per damunt de moltes altres: Abba, Roxette i Ace of Base. Dins del Swedish Hitz Goes Metal, els membres de ReinXeed s'han dedicat a versionar alguns dels clàssics d'aquestes tres bandes. Per posar alguns exemples, hi trobarem covers de Mamma Mia o Super Trouper (Abba), The Look o Sleeping in my Car (Roxette) o The Sign i All That She Wants (Ace of Base).

Precisament aquesta banda, els Ace of Base, editaven l'any 1995 el seu segon disc d'estudi, The Bridge, on s'inclou la versió original del tema Beautiful Life; aquesta vegada però, us la posem versionada pels ReinXeed!

"Y es que la vida puede ser maravillosa!!" (Andrés Montes)