dissabte, 5 de novembre del 2011

El Moment "Friki" de la Setmana # 119

La banda considerada la més gran del thrash metal, els californians de Metallica, estan d'actualitat per dues bandes: la primera, la recent edició del disc Lulu, una curiosa col·laboració amb Lou Reed.

La segona és que, segons paraules del seu baixista Rob Trujillo, ell i la resta de membres han estat tancats a l'estudi de gravació amb el seu productor, Rick Rubin, començant a composar temes del que serà el seu nou treball d'estudi, successor del Death Magnetic del 2008. Totes aquestes idees es començaran a gravar el proper 2012, sense dates concretes per l'inici i la finalització de les gravacions i, molt menys, per l'edició del disc.

Mentre esperem novetats respecte el nou treball de la banda, l'any 1998, Metallica editava el disc doble Garage Inc., un disc de versions de bandes com Black Sabbath, Diamond Head, Misfits o Motörhead, entre d'altres. Un dels temes que també s'inclou en aquest disc va sortir, en la seva versió original, dins del disc de 1974 Sheer Heart Attack dels britànics Queen. El tema en qüestió porta per títol Stone Cold Crazy!

Us deixem amb la versió en directe extreta del DVD editat el passat 2009, Français Pour Une Nuit, un concert gravat a la ciutat de Nimes el 07 de juliol.