divendres, 28 de desembre del 2012

Gira d'Amadeüs i Döria

El heavy metal melòdic i el hard rock català es troba en un gran moment i dues de les bandes més importants de casa nostra que representen aquests gèneres han unit forces de cara a inicis del 2013!! Estem parlant de les bandes Amadeüs i Döria, qui han preparat un inici d'any tancant, de moment, quatre dates conjuntes per diferents punts de la geografia catalana.

De moment, podem anunciar els següents concerts:

4 de gener a la Sala Republica del Ritmo de Cerdanyola del Vallès, on hi haurà el sorteig d'una guitarra elèctrica
12 de gener a la Sala La Boite de Lleida, juntament amb Imperial Stoüt
9 de febrer a la Sala Rock & Apples de Callela
8 de març a la Sala Vip's de Calafell, juntament amb Kill Me Later


A més a més, els vallesans Amadeüs han aprofitat aquestes festes nadalenques per treballar en un nou tema que, de ben segur, sonarà en els concerts anunciats anteriorment. La banda ha fet un vídeo amb fotografies i la lletra de la cançó, perquè tothom que es desplaci fins alguna de les seves actuacions, pugui cantar-lo de principi a fi. Això és Caléndula!


Per altra banda, Döria està a punt de publicar el seu segon videoclip, gravat amb la col·laboració de La Hermandad del Acero i que posarà imatges al tema Por si sirve de algo. Però és que l'activitat de la banda no acaba aquí, ja que el proper 19 de gener estaran tocant a Madrid, a la Sala Ritmo y Compás, juntament amb Dramática i José Rubio's Nova Era.


Per més informació sobre l'actualitat de les bandes i la seva gira conjunta, podeu visitar els seus perfils de Facebook; pel que fa a les entrades, trobareu tots els preus i condicions en aquest enllaç.