dilluns, 14 de gener del 2013

El Clàssic de la Setmana #160

El primer clàssic del 2013 el volem dedicar a una banda de Madrid, formada l’any 1987 i que ha anat desenvolupant el seu so passant per un munt d'estils, començant pel hard rock i heavy metal clàssic, passant pel metal alternatiu, el nu metal i l'actual groove metal. Estem parlant de Hamlet, que el passat 2012 van editar el disc Amnesia, recollint molt bones crítiques tant del disc com de la gira que el va acompanyar.

Però si estem en el clàssic, hem de fer una mirada al passat, concretament a l'any 1998, moment en que van editar el seu quart disc d'estudi, Insomnio, on van començar a explorar amb el nu metal. Aquest 2013 se celebren els 15 anys de l'edició d'aquest disc i la banda ha decidit fer una sèrie de concerts per celebrar aquesta efemèride; de fet, el proper 16 de març estaran actuant a la Sala Bikini, a partir de les 20 hores i amb les entrades a 12€ les anticipades i 15€ a taquilla.


El repertori, entre d'altres temes, inclourà el disc Insomnio de principi a final, podent escoltar temes com aquest Dementes Cobardes.