dilluns, 21 de gener del 2013

El Clàssic de la Setmana #161

Com ja sabeu, un dels artistes que va editar àlbum el passat 2012 va ser el brasiler André Matos qui, el 22 d'agost treia al mercat el seu tercer disc en solitari, The Turn of the Lights.

Per altra banda, aquest 2013 se celebren els 20 anys de l'edició del disc debut de la banda Angra, Angels Cry; Matos s'hi va estar fins el 2001 a Angra i ara, en el proper tour programat pel vocalista, s'esperen uns concerts molt especials que es dividiran en dues parts: en una d'elles, Matos repassarà temes de la seva carrera en solitari i de la seva etapa a Viper i Shaman; en l'altra part del concert es podrà escoltar en directe l'àlbum Angels Cry en la seva totalitat.

I ja que parlem d'Angra, volem comentar que, després de la marxa del també vocalista Edu Falaschi, pels propers concerts comptaran amb el cantant comodí de les bandes de power metal: l'italià Fabio Lione, de Rhapsody of Fire.

El clàssic d'avui l'extraiem, precisament, del debut dels brasilers, Angels Cry, editat l’any 1993, on s'hi troba un dels temes més emblemàtics de la banda: us deixem amb Carry On.