dilluns, 14 de gener del 2013

El Moment "Friki" de la Setmana #157

El programa musical més vist de la televisió alemanya, Chart Show de la cadena RTL, ha escollit recentment, en una votació popular, la millor cançó per una festa, amb resultats que, a casa nostra, serien d'allò més sorprenents; els guanyadors honorífics d'aquest premi han estat els americans Kiss i el seu clàssic I Was Made for Loving You, editat l’any 1979 dins de l'àlbum Dynasty. La banda ha passat per sobre de gent com Black Eyed Peas, Rihanna o Lady Gaga, entre d'altres.


També d'Amèrica, però en aquest cas del Sud, ens arriba el friki d'aquesta setmana: l’any 1951 naixia a Córdoba, Argentina, Juan Carlos Jiménez Rufino, més conegut per tots com Carlitos “La Mona” Jiménez, actualment una icona de la cultura cordovesa.

Durant el passat desembre, l'artista va editar el seu vuitanta-tresè disc d'estudi! El va titular Revolución i, entre temes interpretats juntament amb altres artistes llatins, hi trobem una versió que, coneixent la original, a molts de vosaltres potser no us agradarà... però aquesta secció es diu es moment friki per alguna cosa!!

Ho heu encertat; en aquest àlbum hi trobem una cover del clàssic dels Kiss, titulada I Was Made for Loving You (Tunai)!! No hi ha videoclip... però si el tema... a veure què us sembla!