dissabte, 22 de desembre del 2012

Kalimetal #184 - Resum del 2012

Ei Metaleros/es!! Estem a punt de tancar el 2012, un any molt marcat per la forta crisi econòmica europea (més accentuada a casa nostra), però que, per nosaltres ha estat un any molt important! Hem començat a col·laborar amb els nostres amics de Satan Arise, hem conegut molta gent de bandes locals que són molt grans damunt dels escenaris, però més encara a baix... i hem pogut parlar amb bandes locals i internacionals, descobrint molt més el heavy metal en primera persona!!

Durant l'any s'han editat un munt d'àlbums, hem viscut una gran quantitat de concerts i han passat moltes coses dins del món del metal. En les properes dues hores intentarem fer un resum del que ha donat de si aquest any, un fet molt complicat i on tothom trobarà coses a faltar... però és que és realment impossible encabir tot un any en dos hores...

Des de Kalimetal volem aprofitar per desitjar-vos a tots unes bones festes de Nadal, uns bons àpats familiars, una bona entrada a l'any 2013 i que, passades les festes, us torneu a enganxar al programa... perquè el proper any promet ser igual o millor que aquest!!


Com sempre, us deixem el tracklist i els enllaços de descàrrega per, enlloc de les típiques nadales d'aquests temps, escolteu el programa allà on vulgueu, com vulgueu i amb qui vulgueu!! Bon Nadal i Bon Any a tothom!!

01) Mandrágora NegraEl Tamborilero
02) Primal FearStrike
03) Black SabbathTurn Up the Night
04) EluveitieLuxtos
05) LyrielVoices in My Head
06) LordiI Am Bigger than You
07) 3 Inches of BloodMetal Woman
08) Adrenaline MobPsychosane
09) ElisFirefly
10) NodramaUndefined
11) SabatonGott Mit Uns
12) Vampires Everywhere!Drug of Choice
13) Deep PurpleFireball
14) TankardA Girl Called Cerveza
15) Serj TankianUneducated Democracy
16) NightwishStorytime
17) Ex DeoPer Occulus Aquila
18) CelestyNew Sin
19) SybreedThe Line of Least Resistance
20) Iron MaidenInvaders
21) NonpointLeft for You
22) KamelotAshes to Ashes
23) EmbellishWords of Fire
24) HuntressSenicide
25) Yngwie MalmsteenPoisoned Mind
26) Ensiferum - Bamboleo

Descarrega't la Primera Hora
Descarrega't la Segona Hora