dilluns, 17 de desembre del 2012

El Moment "Friki" de la Setmana #155

L’any 1986 es formava a Polònia la banda de thrash i heavy metal Acid Drinkers, una de les més importants d'un país acostumat a veure sortir bandes de black i death metal com a estils principals.

L'activitat de la banda es va aturar poc després de la seva formació ja que un dels seus membres va ser cridat a fer el servei militar, però al tornar, la banda es va reactivar i va començar a editar discos, fins arribar als setze que tenen en l'actualitat, el darrer La Part du Diable, editat aquest mateix 2012. Però nosaltres avui us proposem un tema inclòs dins del Fishdick Zwei, un disc ple de versions editat el 2010, on hi podem trobar temes de Johnny Cash, Donna Summer, Red Hot Chili Peppers o Ray Charles entre d'altres.

Nosaltres ens hem decantat per un tema que va ser escrit per Fred Ebb i composat per John Kander per una pel·lícula de Martin Scorsese i interpretat per Liza Minnelli l'any 1977; dos anys després va ser gravada per la veu, Frank Sinatra... el tema en qüestió és el mític New York, New York. Tots els vídeos en directe què hem trobat tenen una qualitat sonora molt dolenta; és per això que us deixem amb el tema, sense més floritures. A veure què us sembla la versió!