dilluns, 14 de setembre del 2009

Tercera Temporada...en marxa!!!

Ei Metaleros/es!!! Aquesta setmana comencem nova temporada, amb més ganes que mai!!! Durant aquestes darreres setmanes hem estat en negociacions amb altres emissores i hem aconseguit que Kalimetal s'emeti a Ràdio Tiana, SiS Ràdio, Ràdio Esporles i Capdepera Ràdio (de moment).

Estem a l'espera de que alguna altra emissora ens doni l'oportunitat d'emetre dins la seva graella d'enguany i, si no potser, ho farem la temporada vinent. Però ara, de moment, centrem-nos en el que vindrà properament:
  • Nous horaris: A SiS Ràdio emetrem tots els divendres de 21 a 23 hores; a Ràdio Esporles i Capdepera Ràdio, ho farem els dissabtes de 19 a 21 hores i, a Ràdio Tiana, ens podreu escoltar també els dissabtes, de 22 a 24 hores.
  • Noves seccions: A més de les seccions habituals del programa, com poden ser Agenda de Concerts, el Clàssic de la Setmana i el Moment "Friki" de la Setmana, aquesta temporada volem incloure la Novetat de la Setmana, la Crítica de la Setmana i la Frase Cèlebre de la Setmana; aquests aspectes estan encara en fase de desenvolupament i s'aniran perfeccionant amb el temps.
  • Nous separadors: Més que nous, potser hauríem de dir Separadors, ja que en temporades passades no en teníem. A partir d'aquest any, després d'alguns temes podreu escoltar frases que, a partir d'ara, seran trets d'identitat del programa.
  • Nou correu electrònic: Com que ja no només emetrem per Ràdio Tiana, vam creure adient canviar el nostre correu electrònic i passar-nos a kalimetal666@gmail.com
  • Més entrevistes: Aquest any intentarem fer entrevistes a grups novells i consagrats que, segons el nostre criteri (si és que en tenim), creiem que pot ser del vostre interès. A més, si coneixeu algú que tingui un grup i en vulgui fer promoció, li dieu que es posi en contacte amb nosaltres.
Segurament em deixo alguna cosa, però ja ho anireu descobrint mica en mica, quan vagin passant els programes d'aquesta nova temporada que comença el proper divendres 18 de setmebre!! I ja us puc avançar que, en el programa d'aquesta setmana, repassarem el que va donar de si el festival itinerant Sonisphere, en el seu pas per Barcelona!

Fins aviat!