dissabte, 26 de setembre del 2009

El Moment "Friki" de la Setmana # 52

Aquesta setmana, he de reconèixer que el moment "friki" em fa una mica de mal perquè és un dels temes de la dècada dels '80 que més m'agrada. Un dels clàssics de la cantant Bonnie Tyler és el Holding Out for a Hero, un tema inclòs dins del disc Secret Dreams and Forbidden Fire, de 1986; el tema, per això, ja es va poder escoltar l'any 1984 a la pel·lícula Footloose; posteriorment, es va fer servir també dins la banda sonora de Short Circuit 2; i, més recentment, el podem escoltar a la pel·lícula Shrek 2, en dues versions fetes per Frou Frou i per Jennifer Saunders.

Avui però, parlem d'una banda que ens arriba de la ciutat de Brunico, Itàlia, que es va formar l'any 1992. Graveworm practiquen l'anomenat Black Metal Simfònic, amb influències de Death i Gothic Metal. Ells són Stefan Fiori a la veu, Eric Righi i Orgler Thomas a les guitarres, Harry Klenk al baix, Sabien Meir als teclats i Martin Innerbichler a la bateria.

L'any 2007 van editar el treball discogràfic Collateral Defect, on s'inclou la versió del tema de Bonnie Tyler, en aquesta ocasió anomenat I Need a Hero.