dissabte, 19 de setembre del 2009

El Clàssic de la Setmana # 55

Comencem temporada i ho fem amb un gran clàssic. Corria l'any 1969 quan el virtuós compositor Tom Scholz va crear la banda d'AOR Boston, juntament amb el cantant Brad Delp, el guitarrista Barry Goudreau i el bateria Jim Masdea.

Després d'uns inicis amb incertesa, moment on van gravar diverses demos, el bateria Jim Masdea va ser substituït per Sib Hashian i Fran Sheenan es va incorporar a la formació com a baixista. Amb aquesta formació, editen el primer llarga durada anomenat, simplement com ells, Boston, l'any 1976. L'àlbum aconsegueix immediatament els primers llocs a totes les llistes de vendes gràcies, sobretot, a temes com Peace of Mind i el clàssic More than a Feeling.

Després de diversos canvis en la formació, sent el més obligat el del cantant Brad Delp, després de que es suicidés inhalant monòxid de carboni el passat 2007, la banda segueix en actiu; el nou cantant es Tommy DeCarlo, un descubriment de la dona de Scholz. Un dia, en un karaoke, Tommy estaba cantant un tema de Boston i el van gravar; aquest video es va penjar al YouTube i ja us podeu imaginar el que ve després.

Hi ha rumors que per aquest 2009 s'esperava un nou disc de la banda; però com no s'espavilin, s'acabarà l'any (que tampoc falta tant!). De moment, us deixem amb el tema que els hi va donar la fama: More than a Feeling!!