dilluns, 25 de març del 2013

Presentació de "Beyond the Ghost's Pride"

El proper divendres 29 de març, divendres sant, la Sala Razzmatazz 3 serà l'escenari de presentació del disc de la banda Ravenblood qui, en breu, editaran Beyond the Ghost's Pride. Un concert que també comptarà amb la participació de les bandes Drakum i The Zen, qui també aprofitaran per presentar en societat els temes del seu debut Somewhere on Earth.


Els encarregats d'obrir el show seran The Zen, una banda formada a Barcelona l'any 2010, tot i que la seva història es remunta al 2004 quan uns amics van decidir formar la banda de punk-rock Skizoos; després de diversos canvis en la formació i canvis de nom, actualment practiquen heavy metal combinant elements del death melòdic, progressiu, hardcore i thrash metal. Ells són Toni González a la veu, Xavi Diví a la guitarra solista i veu, Aleix Costa a la guitarra rítmica, Nico Bassó al baix i segones veus i Jordi Farré a la bateria. Aprofitaran el concert per presentar els temes del seu debut discogràfic, Somewhere on Earth, que podeu trobar en el seu Bandcamp. Un dels temes que hi podem trobar és aquest The Calling, on hi participen Dani Pérez de Ravenblood i Pau Murillo de Northland a les veus!


Els següents en pujar a l'escenari seran els folkies Drakum, la banda formada l'any 2009 que torna als escenaris després d'un temps de silenci que han aprofitat per reformar la banda i preparar nous temes que es veuran plasmats en el seu àlbum debut, que editaran en breu i del qual ja se n'ha desvetllat el tracklist a la seva pàgina web. Ells són Javi Crosas a la veu, Mark Martínez i Cristian Villanueva "Feni" a les guitarres, José Luís Parreño al baix, Javier Rubio "Caleb" al violí i les noves incorporacions, Albert Orozco als teclats i Xavi Puiggalí a la bateria. El seu retorn va ser el passat divendres 22 de març a l'Espai Jove La Fontana, on van compartir escenari amb Sombras i Kÿlma; actualment la banda té diferents concerts programats de cara a rodar el màxim abans de marxar cap a Eslovènia i Ucraïna, per participar en una nova edició del MetalDays i el Carpathian Alliance Festival. Per anar obrint boca us deixem amb el tema que dóna nom a la seva demo, Around the Oak!!


Els encarregats de tancar la nit seran els membres de Ravenblood, qui presentaran els temes del seu primer llarga durada, batejat com Beyond the Ghost's Pride i que el podrem aconseguir a partir d'aquest mateix dimecres 27 de març, dos dies abans de la seva presentació. En aquest disc, del que podeu llegir la review a la pàgina de Satan Arise, la banda deixa enrere els seus inicis més folkies i víkings per centrar-se plenament en el death metal èpic i potent, què ens farà témer per la integritat del nostre coll, doncs no podrem deixar de fer headbanging mentre escoltem els nous temes. La banda la formen Dani Pérez a la veu gutural, Jordi Mata a la guitarra i veus melòdiques, José Luís Gil a la guitarra, Raul Romero al baix i Daniel "Ecu" Ortíz a la bateria i, de cara un futur proper, tenen programats diversos concerts per la geografia catalana així com fora d'ella, podent destacar la seva participació al MetalDays d'Eslovènia. A més, el passat diumenge a les 00:00 hores es va estrenar el nou videoclip de la banda, corresponent al nou tema Relief!!


Encara voleu més motius per assistir al concert? Doncs dir-vos que les portes obriran a les 19:30 hores i les entrades anticipades les podeu aconseguir a un preu de 6€ i, si les compreu a taquilla el mateix dia del concert, costaran 8€. Si voleu més informació de l'esdeveniment, podeu mirar la pàgina d'ASP o seguir l'enllaç de l'esdeveniment a Facebook!