dilluns, 25 de març del 2013

Nordic Nexus of Nemesis Tour

La promotora Rock'n'Rock ens porta a casa nostra el Nordic Nexus of Nemesis Tour on els americans Seven Kingdoms obriran pels suecs Amaranthe i els finlandesos Stratovarius, en un concert on podrem escoltar en directe els temes dels nous discos de les tres bandes.


Seven Kingdoms es van formar l'any 2007 a Florida i, fins el moment, han editat tres discos d'estudi; estan liderats per la vocalista Sabrina Valentine, qui està acompanyada per Camden Cruz i Kevin Byrd a les guitarres, Aaron Sluss al baix i Keith Byrd a la bateria i el seu estil es mou entre el power i el thrash metal. Han estat teloners de gent com Turisas, Firewind, Doro... i en el tercer i últim disc de la banda fins el moment, que va sortir el passat octubre de 2012 sota el nom de The Fire is Mine, s'inclouen temes com aquest After the Fall!


Els següents en pujar a l'escenari seran els suecs Amaranthe, la banda que va sorprendre al món amb l'edició del seu debut discogràfic homònim, Amaranthe, el passat 2011. Molts són els trets diferencials i innovadors d'aquesta banda: tres vocalistes, sons electrònics, temes directes... Ells són Elize Ryd, Jake E.Berg i Andreas Solveström a les veus, Olof Mörck a la guitarra i teclats, Johan Andreassen al baix i Morten Løwe Sørensen a la bateria. En la seva anterior visita, juntament amb Hammerfall, Andy no va poder acompanyar als seus companys i, en aquesta ocasió, sembla que tampoc ho podrà fer per problemes familiars; en el seu lloc hi podrem veure a Henrik Englund, de la banda sueca Scarpoint. Amaranthe presentaran els temes del seu segon treball, editat aquest dilluns dia 25 de març, sota el nom de The Nexus; el primer single del disc és el que li dóna nom, The Nexus, i sona i es veu d'aquesta manera!!


I, per tancar una gran nit, els finlandesos Stratovarius tornen a Barcelona per presentar-nos el seu darrer disc, Nemesis, editat el passat 22 de febrer de 2013. Formats l'any 1984, per la banda ha passat gent com el guitarrista Timo Tolkki, el baixista Jari Kainulainen o el bateria Jörg Michael, entre d'altres; aquest últim va deixar la banda el passat 2012 per motius personals i va ser substituït per Rolf Pilve, qui s'ha convertit en company de la resta de membres: el vocalista Timo Kotipelto, el guitarrista Matias Kupiainen, el baixista Lauri Porra i el teclista Jens Johansson. Un dels temes que es podran escoltar és el que ha servit per presentar el nou disc i gravar un nou videoclip; us deixem amb Halcyon Days!


Recordeu que el concert serà el proper divendres 5 d'abril a la Sala Razzmatazz 2; les portes obriran a les 19 hores i les entrades les podeu aconseguir, de manera anticipada a 29,60€. Afanyeu-vos a aconseguir la vostra, no sigui que s'acabin!!