dilluns, 25 de març del 2013

El Clàssic de la Setmana #169

Després de la notícia que ens va sacsejar fa un parell de setmana, el clàssic d'avui l'hem de dedicar a Iron Maiden, perquè el passat dimecres 13 de març al matí despertàvem amb la notícia de la mort de Clive Burr, el qui fos el bateria dels britànics des de 1979 fins el 1982.


Amb només tres anys a la banda, Clive va tenir temps de gravar tres àlbums amb ells... i quins àlbums! Iron Maiden, Killers i The Number of the Beast són part de la discografia obligada dels britànics! Des d'aquí enviem el nostre condol a tots els familiars i amics de Clive.

Aquesta trista notícia va emmascarar la que havia succeït el dia abans, quan Bruce Dickinson presentava Trooper, una cervesa tradicional anglesa fabricada per la família Robinsons, qui porten emborratxant a la gent des de fa 175 anys. Haurem d'anar a tastar-la!


El clàssic d'avui el volem fer en format homenatge a Clive, escoltant un dels temes que s'inclouen en el darrer disc que va gravar amb Iron Maiden: The Number of the Beast. Us deixem amb un dels temes que mai falten en el directe dels britànics i que, segurament, sonarà el proper 1 de juny al Parc del Fòrum de Barcelona, en una nova edició del Festival Sonisphere: Hallowed Be thy Name.