dilluns, 2 de juliol del 2012

El Moment "Friki" de la Setmana #146

Si seguim repassant entrevistes, la darrera que hem realitzat va ser el passat 19 de juny a la Sala Razzmatazz 2, en el dia en que Cannibal Corpse van ser teloners dels finlandesos Children of Bodom.

La banda liderada pel vocalista i guitarrista Alexi Laiho, immersa en la celebració dels seus 15 anys de carrera, ho van voler celebrar amb tots nosaltres amb un concert on van repassar tots els clàssics de la seva història. Abans de la seva descàrrega, vam poder xerrar una estona amb el teclista de la banda, Janne Wirman.


Aquesta gira va acompanyada de l'edició d'una recopilació dels seus millors temes, Holiday at Lake Bodom, on també s'inclouen dues covers inèdites: la primera és del tema Jessie's Girl, de Rick Springfield.

La segona cover, la que ens ocupa aquest espai, va sonar per primera vegada l'any 2005 i la trobem dins del disc The Warrior's Code dels folkies americans Dropkick Murphys. Us deixem amb el tema I'm Shipping Up to Boston, el qual encara no té cap directe ni videoclip, però que val la pena escoltar!