dilluns, 28 de març del 2011

Secrets desvetllats

You Only Live Twice, el més nou de Pain

La banda de metal industrial sueca Pain, liderada pel polifacètic Peter Tägtgren, editarà el seu setè disc d'estudi, You Only Live Twice, el proper 3 de juny a través del segell alemany Nuclear Blast Records.

A més, ja tenim data confirmada pel seu concert a Barcelona; encara haurem d'esperar bastant, però el proper 28 d'octubre podrem escoltar els nous temes i els clàssics de la banda a la Sala Salamandra de l'Hospitalet.

De moment, us deixem el tracklist del nou disc i la portada que l'acompanyarà!!

01. Let Me Out
02. Feed The Demons
03. The Great Pretender
04. You Only Live Twice
05. Dirty Woman
06. We Want More
07. Leave Me Alone
08. Monster
09. Season Of The Reaper


----------------

Symphony X i el seu Iconoclast

La banda americana de metal progressiu Symphony X acaba de desvetllar els secrets que guarda el seu nou treball d'estudi, Iconoclast, que veurà la llum el proper 17 de juny, també a través del segell Nuclear Blast Records.

L'àlbum s'editarà en format CD i en format Digipack doble limitat. L'edició doble inclourà dos discos i un total de 12 temes; per la seva banda, l'edició normal comptarà amb els 7 temes del primer disc de la versió de luxe més 2 temes del segon disc.

Us deixem amb el tracklist de l'edició doble i una de les portades que tindrà aquest nou treball, del qual ja es van poder escoltar algunes de les cançons en en Power of Metal Festival, celebrat el passat 3 de març a la Sala Apolo de Barcelona.

CD 1
01. Iconoclast
02. The End of Innocence
03. Dehumanized
04. Bastards of the Machine
05. Heretic
06. Children of a Faceless God
07. When All is Lost
CD 2
01. Electric Messiah
02. Prometheus (I Am Alive)
03. Light Up the Night
04. The Lords of Chaos
05. Reign in Madness