diumenge, 27 de març del 2011

El Clàssic de la Setmana # 102

El clàssic d'aquesta setmana el volem dedicar a una banda molt extrema, creada l'any 1985 a Malden, Massachusetts; extrema, sobretot pel nom: Extreme. Tot i considerar-se una banda de rock alternatiu, en la seva música hi trobem una gran varietat d'estils com poden ser el hard rock, el glam metal, el funk metal...

L’any 1996, la banda va aturar la seva activitat per tornar el 2004 i, actualment, després de l'edició del disc Saudades de Rock (2008) i el directe Take Us Alive (2010), es troben en procés de creació i gravació del que serà un nou àlbum en principi, previst per aquest 2011.

L’any 1989 van editar el seu disc debut homònim, Extreme, amb el que no van aconseguir gaire èxit; de fet, l’èxit els hi va arribar amb el següent disc, Pornograffitti (1990), on s'inclou, entre altres temes, el gran èxit de la banda More than Words. Tot i això, el disc debut va deixar diversos singles entre els que destaquen Play with Me, tema que ja hem tractat al nostre programa, i el tema que us proposem avui, Kid Ego!!