dimecres, 16 de març del 2011

Concerts irrepetibles a BCN / BDN

Properament, el Barcelonès, amb les dues ciutats més importants com són Barcelona i Badalona, esdevindran capitals mundials del heavy metal, encara que només sigui per un dia!! I és que hi ha dues dates que han d'estar marcades al vostre calendari de manera obligada!!

La primera és el proper 1 d'abril de 2011, dia en que el Sant Jordi Club es convertirà en la seu del thrash metal amb els concert d'Angelus Apatrida i dos del Big Four, com són Slayer i Megadeth.

Els manxecs Angelus Apatrida ha estat els escollits per ser els teloners de l'European Carnage, el tour que està portant als dos grans per tota Europa. La banda està passant pels seus millors moments, després de l'edició de dos grans àlbums (Evil Unleashed del 2006 i Give 'em War del 2007) i el seu fitxatge per Century Media Records. Amb ells han editat el seu darrer disc fins a la data, Clockwork, àlbum que ha convertit a la banda en un referent pel que fa al thrash metal espanyol.

Per la seva banda, Slayer vindrà a presentar el seu disc World Painted Blood (2009) i a repassar els grans clàssics de la banda. A mitjans del mes de febrer van estar actuant al Soundwave Festival d'Austràlia amb la col·laboració de Gary Holt, guitarrista d'Exodus, ja que Jeff Hanneman va ser sotmès a una operació per una infecció que tenia al braç, sembla ser que provocada per la mossegada d'una aranya.

I l'altre plat fort de la nit serà l'actuació de Megadeth, que vindrà a presentar els temes del disc Endgame (2009) i, qui sap, si algun tema nou, ja que es troben en plena composició de temes de cara a un nou disc. El concert servirà per veure el retorn del baixista original de la banda, Dave Ellefson, qui va tornar el passat 2010 a la banda després de 8 anys d'absència.


El proper 1 d'abril, Barcelona tremolarà amb la presència d'aquestes tres magnífiques bandes al Sant Jordi Club; el concert començarà a les 19h i les entrades (si és que encara en queden) les podeu aconseguir pel mòdic preu de 42€ més despeses.

-------------------

Però no només Barcelona ciutat serà capital del heavy metal... perquè Badalona, tot i que serà a ple estiu, també ho serà!! I en aquest concert, cadascuna de les tres bandes seria cap de cartell de la majoria de festival de heavy metal!!

Com ja vam anunciar, Judas Priest sembla ser que s'acomiada dels escenaris una vegada acabin la seva gira Epitaph World Tour i, pel seu pas per Catalunya i Espanya, comptarà amb la col·laboració de les bandes Saxon i Motörhead!!! Si, si... heu llegit bé!! Tot un festival britànic amb tres de les bandes més representatives del país.

Saxon, una banda amb 35 anys de carrera musical, vindran a presentar el seu nou treball, Call to Arms, que sortirà a la venta el proper 23 de maig. Una de les bandes més importants de la NWOBHM i influència de bandes com Metallica, Megadeth o Running Wild. Aquesta vegada no crec que portin l'àguila que tant els caracteritza, però no deixaran indiferents a ningú.

Per altra banda, Motörhead vindran a presentar el seu darrer disc, The Wörld is Yours (2010). Ja van venir a finals d'any, juntament amb Bad Way, però veure'ls sempre agrada. La banda, amb més de 35 anys d'expèriencia damunt dels escenaris, esperen editar aquest 2011 una caixa de luxe amb diversos DVD's, repassant la seva trajectòria musical.

I per tancar la nit, els britànics Judas Priest descarregaran la seva música (potser) per última vegada al nostre país! Tot i que es va anunciar la retirada dels escenaris després de l'actual gira, els membres de la banda es troben en procés de composició de material inèdit; així que, sembla ser que no hi ha res segur. Els grans clàssics de la banda no podran faltar en aquest concert.


El proper 2 d'agost el Pavelló Olímpic de Badalona, tot i la calor que farà per l'època de l'any, segur que estarà a rebentar a partir de les 18h tot i que les entrades estan a 53€ més despeses.

Apunteu-vos les dues dates i, si hi aneu... a donar-ho tot!!! Nosaltres intentarem no faltar-hi!!