dimecres, 16 de març del 2011

Properes novetats!

Infected, el més nou de Hammerfall

La banda sueca Hammerfall ha anunciat la data de llançament del que serà el seu novè àlbum d'estudi; Infected veurà la llum el proper 20 de maig sota el segell alemany Nuclear Blast Records. El disc l'han gravat a l'estudi propi de la banda i ha estat produït per James Michael, conegut per treballar amb bandes com Mötley Crüe o Scorpions, entre d'altres.

La primera edició del disc serà una tirada limitada amb un DVD extra amb material inèdit i el primer senzill, One More Time, s'editarà de manera digital el proper 6 d'abril. A continuació, us deixem amb el tracklist de l'àlbum i la portada del mateix, que s'allunya de l'estil propi de la banda, ja que en la majoria dels àlbums hi apareix un cavaller amb un martell a la mà.

01)Patient Zero
02)Bang Your Head
03)One More Time
04)The Outlaw
05)Send Me a Sign
06)Dia De Los Muertos
07)I Refuse
08)666 - The Enemy Within
09)Immortalized
10)Let's Get It On
11)Redemption

---------------------------

Saxon no pensen en la retirada

La llegendària banda anglesa Saxon, una de les pioneres del moviment NWOBHM, no només no pensen en la seva retirada dels escenaris, sinó que anuncien l'edició d'un nou treball, el que serà el 19è d'estudi, ni més ni menys.

Call to Arms, que serà el nom del disc, veurà la llum el proper 23 de maig i vindrà carregat de sorpreses: la primera és la col·laboració de l'actual teclista de Deep Purple, Don Airey; la segona és que la banda ha composat dos temes del nou disc especialment per la pel·lícula britànica Hybrid Theory, que s'estrenarà a mitjans d'any.

A continuació us deixem el tracklist i la portada d'aquest nou disc dels britànics, que aprofitaran per presentar el proper 2 d'agost al Pavelló Olímpic de Badalona.

01)Hammer of the Gods
02)Back in '79
03)Surviving Against the Odds
04)Mists of Avalon
05)Call to Arms
06)Chasing the Bullet
07)Afterburner
08)When Doomsday Comes
09)No Rest for the Wicked
10)Ballad of the Working Man
11)Call to Arms (orchestral version)