dimarts, 9 d’octubre del 2012

Entrevista a A Tempered Heart

El passat 15 de setembre, la localitat de Palau-Solità i Plegamans va acollir la segona edició del Festival Metal Rising (recorda aquí la crònica), amb la participació d'un total de sis bandes, entre les que s'hi trobaven els barcelonins A Tempered Heart.


Després de la seva actuació, la primera de la gran nit que es va viure a la Sala Music Boxes, vam poder xerrar amb els membres de la banda, que ens van explicar la seva història, trajectòria musical i plans de futur...això és el que ens van dir!



Des de Kalimetal us volem recomanar el seu àlbum debut, An Eerie Sense of Calm (recorda aquí la seva presentació) i, sobretot, els seus directes. Properament els podreu veure a la inauguració de la sala Reus Concerts, a la mateixa localitat tarragonina, el proper 27 d'octubre; també estaran al Pub Golden Gloves de Calella el proper 4 de novembre. Abans però, hi ha una cita a Barcelona ciutat, a la Sala BeCool, el proper 3 de novembre, com a teloners de Beethoven R, a partir de les 22h i per un preu de 10€. No els hi perdeu la pista, que la música gòtica i industrial té una nova banda a casa nostra!