dimecres, 24 d’octubre del 2012

El Moment "Friki" de la Setmana #149

El proper dissabte 10 de novembre, la banda americana Kamelot i les altres tres bandes que l'acompanyen al llarg de la gira europea, estaran actuant al Metal Lorca Festival. Al contrari del que us pugueu pensar, els americans no s'encarregaran de tancar el festival, ja que s'hi han colat uns valencians molt especials: Gigatrón!

Justament una setmana després, Gigatrón visitarà la Sala Salamandra de l'Hospitalet per presentar els seus nous temes i els seus clàssics en directe, acompanyats de les bandes Motorzombis i Bustin'Out; les entrades pel concert se situen als 16€ si les compreu anticipades o 20€ si les adquiriu el mateix dia a taquilla.

Després d'un temps aturada, la banda liderada per Charly Glamour va tornar al panorama musical amb l'edició del tema Apocalipsis Molón (que ja us l'hem posat al programa), destrossant motlles! Fa poc més d'una setmana, van publicar un nou tema perquè, si encara no teniu ganes suficients d'anar al concert, us acabeu d'animar.

L'any 1984, la banda de glam metal Twisted Sister van editar un dels temes que més es recorden i més es canten avui en dia de la seva discografia: We're Not Gonna Take It. Doncs amb la base musical d'aquest gran clàssic, els valencians Gigatrón ens ofereixen la seva pròpia versió, sota el títol de Heavy Hasta la Muerte! Segur que us els perdreu?