dissabte, 20 d’octubre del 2012

El Clàssic de la Setmana #151

L'any 1989, després de la seva marxa de la banda de power metal alemanya Helloween, el guitarrista i vocalista Kai Hansen va formar la seva pròpia banda, batejant-la amb el nom de Gamma Ray. Per ella han passat un munt de músics de renom com poden ser l'actual vocalista de Primal Fear, Ralf Scheepers, el baixista Uwe Wessel, els bateries Uli Kusch i Dan Zimmerman i un llarg etcètera.

Tres anys després de la seva formació, l'any 1991, la banda va editar el seu segon disc d'estudi sota el títol de Sigh No More. Aquest va ser el primer disc amb Uli Kusch a la bateria i el primer amb Dirk Schlächter a la guitarra. Avui us proposem aquest clàssic perquè la setmana passada vam poder compartir una estona amb el gran Kai Hansen, durant la seva visita a Barcelona amb el seu altre projecte, Unisonic, on s'ha tornat a reunir amb Michael Kiske.


No us perdeu el videoclip del tema que us portem perquè les pintes de la gent no tenen preu! Sobretot el poder veure a Ralf Scheepers amb una llarga cabellera! El tema en qüestió porta per títol One With the World.